Snimak eksplozije! Pogledajte kako je uništena bomba u centru Beograda! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Feb.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak eksplozije! Pogledajte kako je uništena bomba u centru Beograda! (FOTO/VIDEO)

Avionska bomba iz Drugog svetskog rata koja je nađena tokom izgradnje "Beograda na vodi" u Savskoj ulici u Beogradu, uspešno je danas deaktivirana efikasnom akcijom MUP Srbije.

Bomba je bila teška 500 kilograma, a u njoj se nalazilo 250 kilograma eksploziva, a pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je da prilikom uništavanja ove naprave, nije bilo ikakvih posledica po imovinu i živote građana.

Inače, bomba je uništena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na mestu pronalaska, jer stanje u kome je pronađena nije dozvoljavalo pomeranje ili transport ovakve eksplozivne naprave.

Kako su naveli iz Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom uništavanja, preduzete su sve potrebne bezbednosne mere, kako ne bi došlo do ugrožavanja ljudi i njihove imovine, pa je u subotu poslato saopštenje građanima da ne napuštaju stanove u periodu predviđenom za uništavanje bombe, da spuste roletne na prozorim i da se udalje od prozora.

Saobraćaj je takođe, u periodu koje je bilo planirano za uništavanje bombe, bio obustavljen u samom blizini gradilišta "Beograda na vodi".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.