SUVE SLAVINE Sledeće nedelje povremeno bez vode Voždovac i Stari grad

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUVE SLAVINE Sledeće nedelje povremeno bez vode Voždovac i Stari grad

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, od ponedeljka do subote povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode imaće potrošači sa dela teritorije opštine Voždovac, dok će u utorak slavine biti suve na delu opštine Stari grad.

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže od 22 do šest sati, što će potrošači osetiti po sledećem rasporedu:

Takođe, u utorak će se od devet do 17 sati raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, pa će u tom periodu bez vode biti potrošači u ulicama Kralja Petra (između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Gračaničkoj, Čubrinoj, Ivan-begovoj, Kosančićevom vencu i Topličinom vencu.

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, te se potrošači mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi na mreži: U utorak će bez vode biti OVE centalne ulice

Izvor: Blic, 05.Nov.2017

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad u utorak sedmog novembra od devet do 17 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Kralja Petra (između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Gračaničkoj, Čubrinoj, Ivan-begovoj, Kosančićevom vencu i Topličinom vencu...Za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.