SINIŠA MALI U MINSKU: Gradonačelnik Beograda u dvodnevnoj poseti Belorusiji

Izvor: Kurir, 07.Sep.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA MALI U MINSKU: Gradonačelnik Beograda u dvodnevnoj poseti Belorusiji

Tamo će se sastati sa zvaničnicima te zemlje i gradonačlenikom Minska Andrejom Šorecom

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali od danas boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Belorusiji, gde će se sastati sa zvaničnicima te zemlje i gradonačlenikom Minska Andrejom Šorecom.

Kako je najavljeno iz gradske uprave, Mali će danas i sutra razgovarati sa ministrom trgovine i kopredsedavajućim beloruskog dela Belorusko-srpske međuvladine komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za trgovinsko-ekonomsku saradnju Valentinom Čekanovim, sa gradonačelnikom Minska Šorecom i drugim visokim zvaničnicima ovog grada.

Zvanična poseta gradonačelnika deo je bilateralne saradnje Srbije i Belorusije.

Mali je prošle godine, prilikom posete predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Srbiji, potpisao Sporazum o trgovinsko-ekonomskoj, naučno-tehnološkoj i kulturnoj saradnji sa gradonačelnikom Minska.

Poseta Belorusiji predstavlja nastavak saradnje dve prestonice koja je započeta prilikom potpisivanja tog sporazuma. Pored gradonačelnika Beograda, u zvaničnoj poseti Minsku su i pomoćnici gradonačelnika Irena Vujović i Borko Milosavljević.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik u poseti Minsku

Izvor: Blic, 07.Sep.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali boraviće 7. i 8. septembra u zvaničnoj poseti Belorusiji, gde će se sastati sa ministrom trgovine i kopredsedavajućim beloruskog dela Belorusko - srpske međuvladine komisije za trgovinsko - ekonomsku saradnju Valentinom Čekanovim, kao i sa gradonačelnikom Minska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.