Policijsko vozilo na ovom parking mestu RAZLJUTILO BEOGRAĐANE

Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijsko vozilo na ovom parking mestu RAZLJUTILO BEOGRAĐANE

Vozilo MUP-a parkirano na mestu rezervisanom za invalide u garaži jednog tržnog centra u prestonici razljutilo je Beograđane koji su ga tu zatekli.

Nepropisno parkirano vozilo MUP-a uočio je prošlog petka sugrađanin Marko K. u garaži tržnog centra na Novom Beogradu i poslao fotografiju redakciji "Blica".

- Ako zakon važi za mene, trebalo bi da važi i za one koji treba da ga sprovode, a ne da koriste ''beneficije'' koje pruža službeni auto. Ovo vam pišem iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razloga jer je ovo postala učestala praksa, od službenih automobila raznoraznih javnih službi i agencija pa sve do vozila za koje je namena očigledna - kaže Marko K.

Međutim, ne možemo znati šta se odvijalo u trenutku kada je načinjena ova slika. Pripadnici MUP-a možda su bili na hitnom radnom zadatku, zbog čega su na kratko nepropisno parkirali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.