Pojačana kontrola putnika u vozilima javnog prevoza

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola putnika u vozilima javnog prevoza

Pojačana kontrola putnika u vozilima javnog prevoza dala je prve rezultate, tako da su kontrolori nastavili sa sva tri vida intenzivne kontrole.

Tačkasta kontrola će se u ovoj akciji sprovoditi ispred Pančevačkog mosta, pa će svi oni koji nemaju kartu morati da izađu iz vozila.

U okviru "kratke kružne kontrole" kontrolori tokom jedne stanice u vozilima proveravaju da li putnici imaju kartu, a zatim prelaze sa druge strane ulice i ulaze u vozilo koje saobraća u drugom smeru.

Treći vid kontrole je kontrola na terminusima, odnosno početnim stanicama kada se putnici proveravaju pre nego što uđu u vozilo.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Tačkasta' racija GSP-a

Izvor: Press, 28.Jul.2010, 04:47

Svi autobusi gradskog prevoza juče su zaustavljani kod Pančevačkog mosta zbog detaljne kontrole karata. Po šest radnika GSP-a ulazilo je u svako vozilo, pisalo prijave putnicima bez karte ili ih slalo preko mosta pešice .Više od dvadeset kontrolora...

Nastavak na Press...

GSP: Kontrola dala rezultate

Izvor: B92, 28.Jul.2010

Beograd -- Pojačana kontrola putnika u vozilima javnog prevoza dala je prve rezultate, pa će Gradsko saobraćajno preduzeće nastaviti sva tri načina intenzivne kontrole...Ta tri načina kontrole podrazumevaju tačkastu kontrolu, kratku kružnu i kontrolu na početnim stanicama...Tačkasta kontrola,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.