Vidljivi rezultati pojačane kontrole u javnom prevozu

Izvor: Blic, 28.Jul.2010, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidljivi rezultati pojačane kontrole u javnom prevozu

Pojačana kontrola putnika u vozilima javnog prevoza dala je prve rezultate, pa će Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) nastaviti sva tri načina intenzivne kontrole - tačkastu kontrolu, kratku kružnu i kontrolu na početnim stanicama.

Tačkasta kontrola, podsetio je danas GSP podrazumeva zaustavljanje vozila i kontrolu putnika, a sprovodiće se ispred Pančevačkog mosta, gde putnici koji nemaju kartu moraju da napuste vozilo.

U okviru "kratke kružne kontrole" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrolori na jednoj stanici proveravaju da li putnici u vozilima imaju kartu, a zatim prelaze sa druge strane ulice i ulaze u vozilo koje saobraća u drugom smeru.

Treća vrsta kontrole je kontrola na terminusima, odnosno početnim stanicama kada se putnici proveravaju pre ulaska u vozilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.