Počela prijava za besplatno putovanje po Evropi za najbolje studente sa Palilule

Izvor: Blic, 28.Okt.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prijava za besplatno putovanje po Evropi za najbolje studente sa Palilule

Opština Palilula posredstvom Kancelarije za mlade organizuje novo putovanje za najbolje palilulske studente Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti od 22. do 30. novembra.

Putovanje se organizuje u okviru projekta "Studentske posete evropskim prestonicama kulture 2015." s ciljem promovisanja i upoznavanja palilulskih studenata sa evropskim kulturnim i istorijskim vrednostima, kao i podsticanje da se aktivnije uključe u razvoj i aktivnosti lokalne zajednice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na putovanje i obilazak Italije, Francuske i Španije ići će 75 studenata odabranih na konkursu. Prijavljivanje za putovanje počinje 29. oktobra i traje do 12. novembra.

Na sajtu i info portalu opštine Palilula biće objavljeni kriterijumi prijavljivanja.

Prvi korak u prijavljivanju je slanje SMS poruke na broj 069/82 66 555, koja sadrži tekst: STUDENT PALILULAC.

Na osnovu poslate poruke studenti će biti kontaktirani kako bi dobili obaveštenje koju dokumentaciju treba da prilože na pisarnicu opštine Palilula uz prijavu.

Radi kvalitetnijeg odabira studenata za putovanje „Studentske posete evropskim prestonicama kulture 2015“ određene su kvote po fakultetima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.