Počela gradnja dečjeg igrališta na Bežanijskoj kosi

Izvor: Studio B, 22.Okt.2010, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela gradnja dečjeg igrališta na Bežanijskoj kosi

Predsednik opštine Nenad Milenković obišao je lokaciju na kojoj se gradi novo dečje igralište na Bežanijskoj kosi.

Radovi obuhvataju izgradnju novog dečjeg igrališta, prostora za odmor i postavljanje stolova za šah, a biće potpuno renovirana i dva obližnja sportska terena.

Igralište se nalazi na uglu ulica Ljubinke Bobić i Raška Dimitrijevića. Radovi su počeli pre nekoliko dana, a očekuje se da budu završeni do kraja godine. Tako će stanovnici ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dela Bežanijske kose dobiti jednu potpuno novu oazu za dečju igru, rekreaciju i odmor.

Dečje igralište će biti urađeno po najmodernijim standardima, sa penjalicama, ljuljaškama i klackalicama. Posebna pažnja usmerena je na bezbednost dece, tako da će ispod rekvizita biti postavljena specijalna guma, a celo igralište će biti ograđeno niskom ogradom. U okviru radova biće obnovljeni i tereni za košarku i fudbal, a iza golova na terenu za fudbal biće zaštitna ograda.

Treba naglasiti da je ovo četvrto po redu igralište koje se gradi sredstvima opštine, a već su završena igrališta u blokovima 45 i 23 i ulici Aleksinačkih rudara.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izgradnja igrališta na Bežanijskoj kosi

Izvor: Danas, 23.Okt.2010, 00:33

Predsednik opštine Nenad Milenković obišao je juče lokaciju na kojoj se gradi novo dečje igralište na Bežanijskoj kosi. Radovi obuhvataju izgradnju novog dečjeg igrališta, prostora za odmor i postavljanje stolova za šah, a biće potpuno renovirana i dva obližnja sportska terena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.