Počela dodela drva socijalno ugroženim porodicama

Izvor: Studio B, 28.Okt.2010, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela dodela drva socijalno ugroženim porodicama

JKP „Zelenilo – Beograd” počelo je podelu isečenih platana socijalno najugroženijim građanima.

Drva za ogrev stići će na adrese 50 socijalno najugroženijih porodica u Beogradu. Radi se o drvima koja su preostala posle seče platana u Bulevaru kralja Aleksandra.

U narednih 30 dana na adrese građana svakog radnog dana stizaće ogrevno drvo, a svaka porodica će dobijati po pet kubnih metara. Prema predviđenoj dinamici, svakodnevno će dve do tri porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i institucije dobijati drva za ogrev. Drva će se prevoziti jednim kamionom.

Dodela drvne mase biće izvršena na osnovu spiskova koje su zvanične organizacije i institucije dostavile „Zelenilu – Beograd”. Drva za ogrev dobiće osobe sa invaliditetom i najugroženiji stanovnici opštine Zvezdrara (14 porodica i 17 osoba sa invaliditetom), zatim pet porodica sa spiska Narodne kancelarije, pa Federacija Roma Srbije (15 porodica), i manastir Sveti Arhiđakon Stefan u Slancima, u čijem sastavu je Narodna kuhinja.

Kada te isporuke budu završene, „Zelenilo” će sa gradskim opštinama, odnosno Centrom za socijalni rad, proveravati spiskove socijalnog statusa onih građana koji su se ovom javnom komunalnom preduzeću, preko Info-centra, samostalno javljali i ostavljali svoje podatke, navodi se u saopštenju JKP „Zelenilo – Beograd”.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas počinje podela ogreva od sečenih platana

Izvor: S media, 28.Okt.2010

Podela drva za ogreva od platana posečenih u Ulici kralja Aleksandra počinje danas...Kako je ranije saopštilo Javno komunalno preduzeće Zelenilo Beograd, 50 socijalno ugroženih porodica i institucija dobiće na kućne adrese po pet kubnih metara drva za ogrev. Podela prve ture ogreva trajaće trideset...

Nastavak na S media...

Platani stižu na 50 adresa

Izvor: Danas, 28.Okt.2010

JKP Zelenilo Beograd će danas početi dodelu drva socijalno najugroženijim građanima. Reč je o drvima za ogrev, koja su preostala posle seče platana u Bulevaru kralja Aleksandra. Drva za ogrev stići će na adrese 50 socijalno najugroženijih porodica u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Danas počinje podela ogreva od isečenih platana

Izvor: Blic, 29.Okt.2010, 11:00

Podela drva za ogreva od platana posečenih u Ulici kralja Aleksandra počinje danas. Kako je ranije saopštilo Javno komunalno preduzeće Zelenilo Beograd, 50 socijalno ugroženih porodica i institucija dobiće na kućne adrese po pet kubnih metara drva za ogrev. ..Podela prve ture ogreva trajaće trideset...

Nastavak na Blic...

POČELA DODELA DRVA ZA OGREV SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010

BEOGRAD- Posečeni platani iz Bulevara kralja Aleksandra ove zime grejaće domove socijalno najugroženijih porodica u Beogradu, a prvih deset kubika radnici JKP „Zelenilo – Beograd” danas su dostavili Zvezdarcima Draganu Stanojeviću i Stojanu Rakiću, koji zbog višestruke invalidnosti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.