PREVRŠILI SVAKU MERU Nelegalna gradnja u Maršala Birjuzova nastavljena i posle krivične prijave

Izvor: Blic, 27.Dec.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVRŠILI SVAKU MERU Nelegalna gradnja u Maršala Birjuzova nastavljena i posle krivične prijave

Bespravna gradnja u Ulici maršala Birjuzova 3- 5 i posle brojnih apela građevinske inspekcije i zatvaranja gradilišta, ponovo je nastavljena.

Skoro mesec dana je prošlo otkad su čitaoci "Blica" prijavili nelegalnu nadgradnju objekta u Maršala Birjuzova 3- 5, ali se i pored oštre reakcije nadležnih ništa nije promenilo.

Prema najnovijem izveštaju stanara ove ulice, radovi na nadziđivanju zgrade nastavljeni su prošlog četvrtka i tokom celog vikenda, pa je osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već postojećih stubova, na vrhu objekta 3- 5 "nikao" i potporni zid.

- Stubovi od čelične armature i betona stoje nedirnuti, a vidi se da je u međuvremenu dozidan čitav bočni zid. Jedina je promena što se bespravni investitor sakrio iza dodatnog pojasa folije, da se teže vidi napredak radova - kaže stanar Maršala Birjuzove ulice.

Bahati investitor izjavio je, veoma neprijatnim tonom za "Blic" da "nema razloga da prijavljuje radove, jer je to obična sanacija krova", dok je gradski sekretar za inspekcijske poslove Zagorka Panić rekla da je u pitanju "nadgradnja čista kao suza".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.