PLAŠIM SE ČIKA ŽARKA, MORALA SAM DA ĆUTIM: Jezivi detalji iživljavanja PEDOFILA u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAŠIM SE ČIKA ŽARKA, MORALA SAM DA ĆUTIM: Jezivi detalji iživljavanja PEDOFILA u Beogradu

U Zemunu je pre dva dana uhapšen pedofil Žarko S. (62), koji je seksualno zlostavljao devojčicu (10), a potom priznao da ju je godinu dana koristio za zadovoljavanje svojih bolesnih potreba. 

Pedofil je u iskazu pred tužiocem Trećeg osnovnog suda delimično priznao napastvovanje i seksualno uznemiravanje devojčice (10), čiji je komšija bio.

- Devojčica je u poslednje dve godine preživela istinsku torturu nasilnika. Njegova unuka je dobra drugarica devojčice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Pedofil je čekao da devojčici majka ode na posao, a potom bi je svakodnevno uznemiravao, zvonio na vrata, dozivao dok mu ona ne otvori vrata. Potom bi usledilo seksualno uznemiravanje o kom je nesrećna devojčica ćutala iz staha - rekao je izvor blizak istrazi.

Podsetimo, zlostavljanje je prijavila devojčicina majka koja je nedavno primetila da se čudne stvari događaju sa detetom. Kad su policajci uhapsili Žarka S., kod njega je nađeno i oružje i to pištolj, više noževa na raskpanje i skakavca, metalni bokser i bejzbol palicu, a u podrumu je pronađena i ručna bomba.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR: Napastvovao drugaricu svoje unuke!

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2016

Ispitan Žarko Stanković (62), osumnjičen za bludničenje nad devojčicom. Delimično priznao delo. Dete ćutalo iz straha DEVOJČICA koju je Žarko Stanković (62), kako se sumnja, više od godinu dana seksualno zlostavljao najbolja je drugarica njegove unuke. Često su spavale...

Nastavak na Večernje novosti...

PEDOFIL U ZEMUNU: Plašim se čika Žarka (62), morala sam da ćutim!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2016

...BEOGRAD - Žarko S (62) iz Zemuna, koji je uhapšen zbog zlostavljanja i obljube desetogodišnje devojčice, seksualno je napastvovao najbolju drugaricu svoje unuke..Kako Kurir saznaje, žrtva i monstrum žive u istoj zgradi u Zemunu i njihove porodice se godinama poznaju i druže..Živi u istoj zgradi..-...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.