Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSESIJA PEDOFILA IZ ZEMUNA Čekao da majka devojčice ode na posao, a onda je počinjao PAKAO

Žarko S. (62) priznao je seksualno napastvovanje devojčice (10), koje sa prekidima traje od prošle godine. Devojčica od straha nikome nije prijavljivala monstruma.

Kako "Blic" saznaje, iako je pedofil iz Zemuna, kome je u sredu određen pritvor, na saslušanju u policiji u utorak negirao da je počinio krivično delo, on je u iskazu pred tužiocem Trećeg osnovnog tužilaštva delimično priznao radnje koje mu se stavljaju na teret.

Obljube, odnosno penetracije nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo, što je potvrdio i medicinski pregled nesrećne devojčice. Ipak, bludne radnje koje je Žarko S. priznao dovoljno su strašne da pošalju na robiju manijaka kome nakon podizanja optužnice za ovo delo preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, devojčica je u poslednje dve godine preživela istinsku torturu nasilnika. Naime, Žarko S. i devojčicina porodica žive u istoj zgradi u Zemunu, a unuka pedofila dobra je devojčicina drugarica. Žrtvu je Žarko S. primetio kada je dolazila da prespava kod drugarice prošle godine. Tada je počela njegova bolesna opsesija nesrećnim detetom, koje je uznemiravao bukvalno svakodnevno. Pedofil je čekao da majka devojčice ode na posao, nakon čega bi je neprestano zvao telefonom, a potom odlazio do njenog stana, uporno zvonio i dozivao devojčicu, dok mu ona ne otvori vrata. Potom bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljeno dete dugo iz straha ćutalo.

Pročitajte još:

Juče je u tužilaštvu iskaz dala i majka napastvovane devojčice. Ona je kroz suze dva sata govorila o nastranostima koje joj je njena ćerka ispričala, ali i o šoku koji je doživela kada je saznala pored kakvog monstruma godinama živi.

Podsećamo, Žarko S. uhapšen je u ponedeljak pod sumnjom da je izvršio obljubu nad nemoćnim licem. Nakon hapšenja pedofila, policija je pretresla njegov stan i našla pištolj, noževe na rasklapanje, metalni bokser i palicu, a u podrumu i ručnu bombu! Po pronalaženju ovog naoružanja policija je protiv Žarka S. podnela i prijavu za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Odgovaraće i za arsenal oružja

Uprkos tome što je priznao gnusno delo, Žarko S. teško da će izbeći robiju, pogotovo zbog toga što tužilaštvo neće propustiti da ga krivično goni i za nelegalno držanje naoružanja koje je policija pronašla u njegovom stanu i podrumu.

Tužilaštvo bi u optužnici za to delo moglo da traži i do pet godina zatvora, posebno zbog toga što je u podrumu Žarkovog stana pronađena ručna bomba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čekao da majka devojčice ode na posao, a onda je počinjao pakao

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016

Žarko S. (62) priznao je seksualno napastvovanje devojčice (10), koje sa prekidima traje od prošle godine. Devojčica od straha nikome nije prijavljivala monstruma...Iako je pedofil iz Zemuna, kome je u sredu određen pritvor, na saslušanju u policiji u utorak negirao da je počinio krivično delo,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.