Oboren rekord: Za Beogradski maraton već se prijavilio 3.500 trkača

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren rekord: Za Beogradski maraton već se prijavilio 3.500 trkača

Predstojeći Beogradski maraton najverovatnije će oboriti rekord po broju učesnika jer je do sada prijavljeno 3.500 trkača iz 48 zemalja, saopštili su danas organizatori ove tradicionalne trke.

- Nastavlja se veliko interesovanje domaćih i inostranih trkača za učešće na 28. Beogradskom maratonu i na 17 dana do ovogodišnjeg događaja prijavljen je rekordan broj od 3.500 učesnika iz 48 zemalja sveta. Prošle godine u ovo vreme imali smo 2.600 prijavljenih takmičara, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prošlogodišnji marataon imao je rekordan broj od ukupno 3.650 učesnika iz 52 zemlje sveta sa svih kontinenata - izjavio je direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić.

On je dodao da očekuje da uskoro bude oboren prošlogodišnji rekord.

Ovogodišnji Beogradski maraton biće okvir održavanja i prvenstva Srbije za muškarce i žene, kao i štafetnog polumaratona za učenike srednjih škola, studente i korporacije.

Beogradski maraton biće održan 18.aprila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan broj učesnika prijavljen za 28. SuisseGas Beogradski maraton

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Mar.2015

Za učešće u polumaratonu i maratonu na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu prijavljeno preko 3.500 učesnika iz 48 zemalja sveta Do 28. SuisseGas Beogradskog maratona preostalo je još 17 dana i u ovom trenutku obavljaju se završne pripreme u organizaciji ovog značajnog međunarodnog sportskog događaja....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.