Beogradski maraton obara rekord

Izvor: B92, 31.Mar.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski maraton obara rekord

Predstojeći Beogradski maraton najverovatnije će oboriti rekord po broju učesnika jer je do sada prijavljeno 3.500 trkača iz 48 zemalja.

Beogradski maraton biće održan 18.aprila, a bodovaće se i za prvenstvo Srbije. Tokom njega biće održan i štafetni polumaraton za učenike srednjih škola, studente i korporacije.

Nastavlja se veliko interesovanje domaćih i inostranih trkača za učešće na 28. Beogradskom maratonu i na 17 dana do ovogodišnjeg događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavljen je rekordan broj od 3.500 učesnika iz 48 zemalja sveta. Prošle godine u ovo vreme imali smo 2.600 prijavljenih takmičara, a prošlogodišnji marataon imao je rekordan broj od ukupno 3.650 učesnika iz 52 zemlje sveta sa svih kontinenata”, izjavio je direktor Beogradskjog maratona Dejan Nikolić.

Nikolić je takođe dodao da očekuje da uskoro bude oboren prošlogodišnji rekord.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beogradski maraton obara rekord

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015

Predstojeći Beogradski maraton najvjerovatnije će oboriti rekord po broju učesnika jer je do sada prijavljeno 3.500 trkača iz 48 zemalja..."Nastavlja se veliko interesovanje domaćih i inostranih trkača za učešće na 28. beogradskom maratonu i na 17 dana do ovogodišnjeg događaja prijavljen je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.