Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jun.2021, 17:44

Muzikom kroz muzej: Stana Krstajić i Uki Ovaskainen

U četvrtak, 17. juna 2021. od 19.00, nastupiće flautistkinja Stana Krstajić i pijanista Uki Ovaskainen u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“. Tako će biti nastavljen niz koncerata koji organizuju Istorijski muzej Srbije (IMS) i udruženje „Unica Art“, koji će zainteresovani moći da prate na YouTube kanalu ili Facebook strani IMS-a. Na programu su dela kompozitora Johana … Članak Muzikom kroz muzej: Stana Krstajić i Uki Ovaskainen se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jubilarni peti Beogradski kontrapunkt: Andrić: nasleđe – Kuda dalje?

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jun.2021, 10:19

Jubilarni peti Beogradski kontrapunkt biće održan u utorak, 22. juna 2021. od 11.00 i još jednom će okupiti umetnike i mislioce iz raznih delova sveta. Događaj u organizaciji Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka može se pratiti putem lajv strima na Facebook stranici i YouTube kanalu Zavoda....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.