Mladić povređen u nesreći u Zemunu

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić povređen u nesreći u Zemunu

Saobraćajka se dogodila nešto pre ponoći na uglu Glavne i Karamatine ulice, a muškarac je s povredama glave zbrinut u Kliničko-bolničkom centru "Zemun"

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu povređen je 25-godišnji muškarac, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Kako su rekli u toj službi, nesreća se dogodila nešto pre ponoći na uglu Glavne i Karamatine ulice, a muškarac je s povredama glave zbrinut u Kliničko-bolničkom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Zemun".

Lekari Hitne pomoći su u noći između nedelje i ponedeljka intervenisali 95 puta, od čega je 12 intervencija obavljeno na javnom mestu.

Broj intervencija koje je tokom noći obavila Hitna pomoć je nešto manji nego inače, a pomoć lekara tokom noći najviše su tražile osobe sa srčanim problemima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.