Mali: Beograd dobija 50 autobusa i internet u prevozu

Izvor: Blic, 21.Jan.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Beograd dobija 50 autobusa i internet u prevozu

Beograd će dobiti pedeset novih autobusa, a predviđena je i nabavka trolejbusa, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali nakon sastanka sa predstavnicima Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Kupovina ovih solo autobusa, koji će imati i video nadzor, predstavljaće početak realizacije Plana obnove voznog parka JKP GSP 'Beograd' za period 2015-2019.

godine.

U tom planu, osim nabavke novih autobusa, predviđena je i nabavka trolejbusa, čime se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << znatno viši kvalitet prevoza", rekao je Mali, a saopštila Gradska uprava.

Postignut je i dogovor sa Telekomom da do kraja godine u svim vozilima gradskog prevoza bude dostupan besplatan internet.

Mali je podsetio da je poslednja nabavka autobusa bila pre dve godini kada su kupljeni "zglobni autobusi koji su se pokazali nepraktičnim".

"U Beogradu će uskoro saobraćati i novih 4-5 električnih autobusa, koji će pokriti novu liniju u užem centru grada. Ovi autobusi pružaju bolji komfor i smanjuju emisije štetnih gasova od autobusa, te ne zagadjuju životnu sredinu", dodao je gradonačelnik.

Kako je naveo, prema petogodišnjem planu nabavke vozila biće realizovana nabavka 350 novih autobusa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Beograd dobija 50 autobusa i internet

Izvor: Studio B, 21.Jan.2015

Beograd će dobiti pedeset novih autobusa, a predviđena je i nabavka trolejbusa, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali nakon sastanka sa predstavnicima Gradskog saobraćajnog preduzeća...Kupovina ovih solo autobusa, koji će imati i video nadzor, predstavljaće početak realizacije Plana obnove...

Nastavak na Studio B...

IMAĆEMO INTERNET U AUTOBUSIMA: Beograd dobija 50 novih vozila!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2015

Beograd će dobiti pedeset novih autobusa, a predviđena je i nabavka trolejbusa, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali nakon sastanka sa predstavnicima Gradskog saobraćajnog preduzeća. Kupovina ovih solo autobusa, koji će imati i video nadzor, predstavljaće početak realizacije “Plana obnove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.