Kosovska policija na pruzi uoči dolaska voza iz Beograda

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija na pruzi uoči dolaska voza iz Beograda

Specijalne jedinice kosovske policije proveravaju prugu na severu Kosova, posle objavljivanja snimka na kojem se vidi kako nepoznate osobe postavljaju mine uz šine i pretnji da je eksploziv namenjen vozu koji je iz Beograda krenuo ka Kosovskoj Mitrovici, potvrđeno je za RTS u kosovskoj policiji.

Specijalci su u kontrolu oko 40 kilometara pruge krenuli pošto im je iz Prištine prosleđen snimak na kojem se vidi kako neidentifikovane, maskirane osobe postavljaju eksploziv uz šine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Nedugo zatim, snimak je objavio i prištinski portal Indeksonlajn.

Sudeći prema snimku, koji je prvobitno bio postavljen na Fejsbuk stranici "Jedna nacija" (Nje kombi), nije moguće proceniti gde je postavljen eksploziv.

Pruga od Kosovske Mitrovice do administrativne granice duga je oko 40 kilometara.

Voz iz Beograda krenuo je jutros ka Kosovskoj Mitrovici, prvi put posle 18 godina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.