RTS: Specijalci sa Kosova proveravaju prugu kojom ide voz iz Beograda zbog PRETNJE EKSPLOZIVOM

Izvor: Blic, 14.Jan.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Specijalci sa Kosova proveravaju prugu kojom ide voz iz Beograda zbog PRETNJE EKSPLOZIVOM

Specijalne jedinice kosovske policije proveravaju prugu na severu Kosova, posle objavljivanja snimka na kojem se vidi kako nepoznate osobe postavljaju mine uz šine i pretnju da je eksploziv namenjen vozu koji je iz Beograda krenuo ka Kosovskoj Mitrovici, javlja RTS.

Specijalci su u kontrolu oko 40 kilometara pruge krenuli pošto im je iz Prištine prosleđen snimak na kojem se vidi kako neidentifikovane, maskirane osobe postavljaju eksploziv uz šine. Nedugo zatim, snimak je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prištinski portal Indeksonlajn.

Kako javlja RTS, oni su iz policije dobili potvrdu da specijalne jedinice proveravaju prugu.

Sudeći prema snimku, koji je prvobitno bio postavljen na Fejsbuk stranici "Jedna nacija" (Nje kombi), nije moguće proceniti gde je postavljen eksploziv.

Pruga od Kosovske Mitrovice do administrativne granice duga je oko 40 kilometara.

Voz iz Beograda krenuo je ranije danas ka Kosovskoj Mitrovici po prvi put posle 18 godina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hitna sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

Izvor: RTS, 14.Jan.2017

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti za 18.15 časova. Premijer se u pauzi sednice obratio medijima povodom situacije na KiM. . Najavljeno je i da će...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.