Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Jun.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici su spremni da kažnjavaju kompanije koje loše čuvaju lične podatke, ali i da nagrade one sa visokim standardima zaštite ličnih podataka

Novo istraživanje pokazuje pad poverenja u organizacije, u svetlu nedavnih događanja, jer korisnici veruju kako kompanije ne znaju kako na odgovarajući način da zaštitite lične podatke. Dve trećine ispitanih prestalo bi kupovati proizvode ili usluge od kompanija sa neodgovarajućom zaštitom ličnih podataka te bi se bez ustručavanja o tome požalilo na društvenim mrežama, šteteći reputaciji … The post Korisnici su spremni da kažnjavaju kompanije koje loše čuvaju lične podatke, ali i da nagrade one sa visokim standardima zaštite ličnih podataka appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.