Konstitutivna sednica na ZVEZDARI: Eror novi predsednik skupštine opštine

Izvor: Blic, 01.Jun.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstitutivna sednica na ZVEZDARI: Eror novi predsednik skupštine opštine

Za predsednika skupštine opštine Zvezdara sa 29 glasova izabran je Aleksandar Eror (39) ispred liste Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje na današnjoj konstitutivnoj sednici opštine.

- Trudiću se da korektno vodim skupštinu. Gledaću da opoziciji gledam kroz prste kad je u pitanju govor i napominjem da će izvršna vlast opštine imati kontrolora - izjavio je za opštinskom govornicom Eror.

Aleksandar Eror je član Srpske napredne stranke i profesor geografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a dosadašnji predsedavajući skupštinom Slavoljub Nikolić nalasio je da je Eror mlad i uspešan čovek kao i da se nada da će on uspešno obavljati funkciju predsednika skupštine.

Kandidaturu Erora potpisima je podržalo 29 odbornika, a isto toliko je i glasalo za.

Glasački listići 40 odbornika našli su se u kutiji za glasanje, 29 je glasalo za, uzdržanih nije bilo, a na pitanje odbornika koliko je bilo protiv, sada već bivši predsedavajući Slavoljub Nikolić rekao je da 11 nije glasalo neobazirući se na dobacivanja da "nije glasalo" i "protiv", nije isto.

Aleksandar Eror je preuzeo predsedavanje skupštinom opštine Zvezdara.

Generalni sekretar skupštine je Slavko Babić.

Na njoj je prisutno svih 53 odbornika koji su sa 36 glasova za podržali usvajanje predloga izmene dnevnog reda.

Na izmenjenom dnevnom redu je 21 tačka.

Na sednici će biti izabran i novi predsednik opštine koji će na ovom mestu naslediti dosadašnjeg, Edipa Šerifova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konstitutivna sednica na ZVEZDARI: Miloš Ignjatović novi predsednik opštine

Izvor: Blic, 01.Jun.2016

Miloš Ignjatović (45) ispred liste Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje novi je predsednik GO Zvezdara, izglasano je sa 29 glasova "za" danas na konstitutivnoj sednici ove opštine. Novu vlast na Zvezdari formirali su odbornici Srpske napredne stranke uz podršku odbornika SPS-a i grupe građana "Mirijevo"...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.