Konjarnik strepi od zaraze, leš konja prekriven balegom leži u dvorištu

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjarnik strepi od zaraze, leš konja prekriven balegom leži u dvorištu

Leš uginulog konja još trune na imanju, čeka se dolazak inspekcije UGINULI konj porodice Kocić na Konjarniku, koga je prošle sedmice pronašao njihov komšija Milan Maričić zatrpanog u svojoj nezavršenoj kući, posle čega su ga prebacili na svoje imanje, i dalje je u dvorištu prekriven balegom. I dok ostale domaće životinje - ovce, koze, svinje, slobodno šetaju i jedu ostatke strvine, nijedna inspekcija, ni sanitarna, veterinarska, niti komunalna nije izašla na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << teren. Maričić, ali i stanari sa Konjarnika u blizini okretnice gradske linije 31, nadaju se da do zaraze neće doći, i da će se ipak neko od nadležnih udostojiti da izađe na teren i konačno trajno reši ovaj višegodišnji problem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Beograđani strepe od zaraze: U dvorištu na Konjarniku leš konja leži već sedan dana

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017

Uginuli konj porodice Kocić na Konjarniku izazvao je strah kod stanovnika ove beogradske opštine...Naime, leš životinje je prošle sedmice pronašao komšija Kocića Milan Maričić zatrpanog u svojoj nezavršenoj kući, posle čega su ga Kocići prebacili na svoje imanje, i dalje je u dvorištu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.