Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Jan.2020, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski festival svetla 2020 u Beogradu i Novom Sadu

Kineski festival svetla 2020, posle prošlogodišnjeg uspešnog, veoma posećenog izdanja, i ove godine, biće organizovan u Beogradu i Novom Sadu. U susret obeležavanju kineske Nove godine, svetlosni spektakl biće održan od 23. januara do 16. februara 2020. u organizaciji Balkanopolis centra za modernu tradiciju, uz podršku Vlade Republike Srbije, ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji, … Članak Kineski festival svetla 2020 u Beogradu i Novom Sadu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKL U DVA GRADA Kineski festival svetla ove godine u Beogradu u Novom Sadu

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

U Limanskom parku u Novom Sadu 23. januara biće održžan svetlosni spektakl "Kineski festival svetla", a u susret obeležavanju Kineske Nove godine, a dan kasnije to će se dogoditi i kod fontane "Ribar" na Kalemegdanu u Beogradu, najavili su organizatori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.