Kamen temeljac za dve kule krajem septembra

Izvor: Studio B, 12.Avg.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamen temeljac za dve kule krajem septembra

Na lokaciji projekta "Beograd na vodi" danas je srušena poslednja zgrada, a radove je obišao gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je najavio da će kamen temeljac za dve kule biti postavljen krajem septembra.

"Ovo je istorijski trenutak jer su se stekli formalni uslovi za početak realizacije prve faze projekta "Beograd na vodi". Mi smo apsolutno u dinamici da negde oko 20-og, 25-og septembra postavimo kamen temeljac za ove dve stambene kule", rekao je Mali novinarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

On je tom prilikom podsetio da je rušenje prvih zgrada na tom prostoru počelo 1. avgusta prošle godine i da je do danas srušeno ukupno 233 zgrade.

Saopštio je i da su u tom periodu raseljenje 94 porodice, kao i da je uklonjeno 15 kilometra pruge i 54 potopljena plovila iz Save.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.