KREĆU RADOVI OD VUKA DO BOGOSLOVIJE Prva faza trajaće do 9. jula, a predviđeno je zatvaranje OVE DEONICE

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆU RADOVI OD VUKA DO BOGOSLOVIJE Prva faza trajaće do 9. jula, a predviđeno je zatvaranje OVE DEONICE

Sve je spremno za rekonstrukciju Ruzveltove i Mije Kovačevića, odnosno kompletnog poteza od Bulevara kralja Aleksandra do Bogoslovije. Radovi koji su prvobitno najavljivani za 1. maj, trebalo bi sutra da počnu što će dovesti do velikih promena u prevozu u ovom delu prestonice.

Prva faza će obuhvatiti deo od Bogoslovije do Ulice Čarlija Čaplina i trajaće od 20. juna do 9. jula. Tramvajske linije 3 i 12 će umesto do okretnice „Omladinski stadion“ saobraćati do Tašmajdana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a vozila sa linija broj 25, 25P, 27, 32 i 74 će, u oba smera, na delu od Bogoslovije do raskrsnice ulica Čarlija Čaplina i Ruzveltove saobraćati sledećim saobraćajnicama: Dragoslava Srejovića, Mitropolita Petra, Čarlija Čaplina i dalje redovnim trasama.

Druga faza rekonstrukcije koja bi trebalo da bude završena za 180 dana, biće od Ulice Čarlija Čaplina do Svetog Nikole, treća od Bulevara kralja Aleksandra do Kraljice Marije, a poslednja četvrta od Kraljice Marije do Svetog Nikole.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.