Izvor: Blic, 20.Okt.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS ZBOG PROSLAVE OSLOBOĐENJA BEOGRADA Potpuno blokirani Brankov most, Terazije i Bulevar kralja Aleksandra!

Proslava 72. godišnjice od oslobođenja Beograda potpuno je paralisala centar prestonice. Ogromni zastoji su na Brankovom mostu, u Bulevaru kralja Aleksandra i na Terazijama.

- Od zgrade "Ušća" pa sve do Terazijskog tunela stoji kolona automobila. Takođe, od Pravnog fakulteta pa sve do centra saobraćaj se jedva odvija. Zbog preusmeravanja, trole i autobusi su napravili haos na Terazijama - rekli su dispečeri "Beogradskog taksija".

Gužve se stvaraju i u Takovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulici.

Zbog zatvaranja ulica u centru prestonice, trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 biće skraćene do Slavije, a promene će pretrpeti i autobuske linije 24, 26, 27, 31, 37 i 44.

Gužva u gradu se može očekivati i tačno u podne, jer će kod Londona startovati defile, a u pravcu ka Palati "Albanija" kretaće se borci koji su učestvovali u "Beogradskoj operaciji", predstavnici vojske i policije, ali i gradske organizacije SUBNOR-a.

Pročitaj još:

Autobusi sa linija 24, 26, 37 i 44 će ići trasom Trg Republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar Kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama, ali će linije 37 i 44 u smeru ka periferiji stajati na stanici na trgu Republike gde inače stoje 24 i 26.

Autobusi na liniji 31 će u oba smera saobraćati trasom Studentski trg - Trg Republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar kralja Aleksandra - Kneza Miloša - Nemanjina - Slavija i dalje redovnim trasama.

Manifestacije pobovodom 72. godišnjice od oslobođenja Beograda danas će zatvoriti centar grada. Kolarčeva ulica, Terazije, kao i Ulica kralja Milana biće zatvorene za saobraćaj od devet do 16 sati.

Satnica:

12.00 Defile od Londona do Palate "Albanija"

15.00 Otkrivanje ploča sa imenima ulica ruskih generala

16.00 Izložba oružja ispred Skupštine grada

20.00 Svečana akademija u Narodnom pozorištu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLAPS ZBOG PROSLAVE OSLOBOĐENJA BEOGRADA Centar grada blokiran, gužve i na Brankovom mostu

Izvor: Blic, 20.Okt.2016

Proslava 72. godišnjice od oslobođenja Beograda potpuno je paralisala centar prestonice. Ogromni zastoji su na Brankovom mostu, u Bulevaru kralja Aleksandra i na Terazijama...- Od zgrade "Ušća" pa sve do Terazijskog tunela stoji kolona automobila. Takođe, od Pravnog fakulteta pa sve do centra saobraćaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.