Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Apr.2020, 20:32

Gradski prevoz ili kako Miško misli da vozi Beograđane

Gradski prevoz u Beogradu trebalo bi, posle gotovo dva meseca pauze da krene 8. maja. Kako će Beograđani ići na posao i vraćati se kući, pitanje je sad? Krizni štab za borbu protiv korone kaže: javni prevoz bez uključenih klima uređaja i uz držanje rastojanja – popularno „socijalne distance“. Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, precizira: ulaz … Članak Gradski prevoz ili kako Miško misli da vozi Beograđane se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U AUTOBUSU 35-45 PUTNIKA Gradski prevoz kreće 8. maja, ulaz samo na prva vrata, a kondukter će kontrolisati MASKE I KARTE

Izvor: Blic, 30.Apr.2020, 13:14

Javni gradski prevoz u Beogradu, ali i svim većim gradovima u Srbiji bi trebalo da krene sa radom naredne nedelje, u prestonici konkretno 8. maja. O posebnim merama koje će se primenjivati u narednom periodu govorio je za "N1" i Drago Tošić, iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.