Gradska izložba o oslobođenju Beograda ispred Skupštine grada umesto na Trgu Republike!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska izložba o oslobođenju Beograda ispred Skupštine grada umesto na Trgu Republike!

Grad Beograd je izmenio program proslave povodom 72. godine od oslobođenja Beograda. Tako će događaj koji je planiran 20. oktobra na Trgu Republike od 16 sati, izložba povodom oslobođenja glavnog grada, biti održan na platou ispred Skupštine grada Beograda. 

- Danas smo u dogovoru sa predsednikom Skupštine grada Beograda Nikolom Nikodijevićem, koji je domaćin proslave 72. godine oslobođenja Beograda, doneli odluku da se izvrše izmene u programu proslave - izjavio je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gradski menadžer Goran Vesić.

Proslavu godišnjice oslobođenja Beograda od fašizma organizovaće Grad Beograd kao što to čini redovno od 2014. godine od kako je sadašnja vlast u Beogradu dobila poverenje građana. Program proslave je objavljen i sve manifestacije će biti održane.

- Nama su kao gradskoj vlasti važni svi građani Beograda. Zato, Grad Beograd nema ništa protiv da, ako neko želi da da svoj doprinos proslavi ovog velikog praznika, to učini bez obzira na motive. Mi ne želimo da delimo građane i da svađama skrnavimo ovaj praznik koji je jedan od najznačajnijih događaja u novijoj istoriji našeg grada - kaže Vesić.

Foto: Arhiva/Beoinfo

- Sve ostale najavljene manifestacije biće održane kako su najavljene, uključujuči i svečanu akademiju u Narodnom pozorištu. Tako ćemo omogućiti organizatorima najavljenog koncerta da pokažu da li zaista žele da obeleže oslobođenje Beograda ili da ovaj događaj koriste za svoje političke ciljeve – kaže se u izjavi gradskog menadžera Gorana Vesića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.