Garaža Zeleni venac biće zatvorena do 19. avgusta

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garaža "Zeleni venac" biće zatvorena do 19. avgusta

Garaža "Zeleni venac" će zbog radova na ulazu i prizemlju biti zatvorena za korisnike do 19. avgusta, saopštio je "Parking servis".

Radovi obuhvataju betoniranje ploča i izlivanje završnog sloja podloge za hidroizolaciju, zbog čijeg sušenja neće biti moguć ulazak automobila u garažu narednih devet dana.

Od 20. avgusta do završetka radova, koji su planirani za 25. avgust, garaža će raditi smanjenim kapacitetom.

Ulazni nivo biće spreman za saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 20. avgusta, a nakon toga za saobraćaj će biti otvoreni ulaz i prva četiri nivoa, dok će se radovi nastaviti na preostalim nivoima iznad četvrtog sprata.

Do sada je u okviru kompletne sanacije garaže na gornjim spratovima ojačana noseća konstrukcija i obnovljeni su nosači između spratova, čelični delovi zaštićeni od korozije i rđe i zamenjene vodovodne i kanalizacione cevi.

JKP "Parking servis" apeluje na građane da budu strpljivi dok traje sanacija ove garaže, kao i da za parkiranje koriste obližnju garažu "Pionirski park" ili parkiralište "Slavija".

Iz "Parking servisa" podsećaju da je garaža "Zeleni venac" izgrađena 1978. godine, i da u njoj do sada nisu izvođeni obimniji radovi, te da je na osnovu analize Građevinskog fakulteta bila neophodna kompletna obnova i sanacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.