GSP ugovorio kupovinu 32 autobusa Ikarbusa

Izvor: Studio B, 25.Dec.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP ugovorio kupovinu 32 autobusa Ikarbusa

Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd ugovorilo je kupovinu 32 autobusa od "Ikarbusa" koji će biti isporučeni do kraja februara 2013. godine, a raspisan je i tender za 10 autobusa koji koriste gas, kažu u tom preduzeću.

Gradsko saobraćajno preduzeće iza sebe ima tešku godinu, u kojoj je uz manje ili više problema ipak ostvarena njegova osnovna funkcija, da prevozi Beograđane, kaže vršilac dužnosti generalnog direktora GSP-a Nebojša Ćeran.

Iako su trolejbuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i tramvajski vozni park obnovljeni, problema i dalje ima sa autobusima, koji su veoma stari i teški za održavanje. Zato su u tom preduzeću za narednu godinu najavili nabavku novih autobusa, ali i pozvali građane da redovno plaćaju karte kako bi prevoz bio bolji.

Ćeran je rekao da je povećana bezbednost u gradskom prevozu, što potvrduje podatak da je za 10 odsto smanjen broj saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovala vozila GSP. "To je dobar trend, ali svakako da treba jos raditi na smanjivanju tog procenta", rekao je Ćeran.  

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ćeran: GSP ugovorio kupovinu 32 autobusa Ikarbusa

Izvor: Kamatica.com, 25.Dec.2012

Beogradsko Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) je ugovorilo kupovinu 32 autobusa od Ikarbusa koji će biti isporučeni do kraja februara 2013. godine, a raspisan je i tender za 10 autobusa koji koriste gas..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.