Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Dec.2013, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Odbrana i zaštita od 19. decembra u bioskopima

Nagrađivano ostvarenje hrvatskog reditelja i scenariste Boba Jelčića, Odbrana i zaštita, od 19. decembra biće na repertoaru domaćih bioskopa. Film koji je letos dobio sedam Zlatnih arena u Puli, nedavno je ostavio snažan utisak i na publiku 19. Festivala autorskog ... Pročitaj članakThe post Film Odbrana i zaštita od 19. decembra u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

"Prošlost" od 19. decembra u bioskopima

Izvor: B92, 17.Dec.2013

Sa Kanskog festivala i Festivala autorskog filma “Prošlost” stiže na redovan repertoar. Ostvarenje nagrađivanog reditelja Ašgara Farhadija u kome glavnu ulogu igra dobitnica Zlatne palme Berenis Bežo na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od 19. decembra...“Prošlost”, novi film...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.