Evo kada će Beogradom voziti samo crveni autobusi

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada će Beogradom voziti samo crveni autobusi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će se od 1. januara sledeće godine početi sa uvođenjem crvenih vozila gradskog prevoza, s obzirom da su Beograđani u većini glasali da to bude boja vozila kojima se prevoze.

- Pustili smo Beograđane da izaberu boju svih vozila gradskog prevoza i to će, što su pokazale ankete, biti crvena boja. Od 1. januara ćemo krenuti, i sa privatnim pravoznicima i sa vozilima gradskog saobraćajnog preduzeća, da uvodimo vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crvene boje” - rekao je Mali novinarima u Skupštini grada.

U anketi "Blica" većina građana izabrala je crvenu boju za vozila za javnog gradskog prevoza.

Mali je naveo i da će biti organizovan tender za privatne autoprevoznike koji će prevoziti građane od 1. januara sledeće godine, a podsetio je i da će biti uvedena nova mreža linija.

Sva vozila će, podsetio je gradonačlenik, imati video nadzor, besplatan internet, klima uređaje i brojače putnika, odnosno biće opremljena po najvišim standardima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ciklonizacija u srpsko-hrvatskoj borbi protiv komaraca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 11:51

Novosadsko preduzeće Ciklonizacija ove godine je prvi put učestvovalo u zajedničkom prekograničnom projektu uništavanja komaraca na područjima opštine Apatin i Grada Osijeka, izjavio je danas predstavnik tog preduzeća Dario Aćimović..."Ove godine se prvi put u istoriji izvode koordinirani tretmani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.