Do jutra na snazi četvrti stepen angažovanja

Izvor: Studio B, 19.Jan.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do jutra na snazi četvrti stepen angažovanja

Gradonačelnik Beograda i komandant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali predsedavao je sastanaku u operativnom centru Uprave za vanredne situacije sa nadležnim službama i doneta je odluka da će do jutra ostati četvrti stepen angažovanja „Beograd-puta".

Do jutra će ostati na snazi četvrti stepen angažovanja JKP „Beograd-put", kako bi se očistile i sve ulice drugog prioriteta.

Gradonačelnik je istakao da Štab za vanredne situacije nastavlja sa zasedanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a sve nadležne gradske službe i preduzeća sa radom punim kapacitetom, sve dok se ne uspostavi potpuna stabilnost na putevima u gradu i sve ulice budu očišćene.

- Danas i tokom cele noći ostajemo u četvrtom stepenu angažovanja zbog daljeg pada temperature, koja će se u večernjim časovima spustiti do minus 10 stepeni Celzijusa, ali i zbog velike količine vode na kolovozu. Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, a uveliko se radi na čišćenju ulica drugog prioriteta. Do jutra očekujemo u potpunosti čiste saobraćajnice - istakao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Naredni sastanak Štaba za vanredne situacije zakazan je za dva dana, kada će se sagledati situacija na terenu i razmotriti dalji koraci.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.