Siniša Mali: Četvrti stepen na snazi do sutra ujutru

Izvor: Blic, 19.Jan.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali: Četvrti stepen na snazi do sutra ujutru

Odluku da do jutra ostane na snazi četvrti stepen angažovanja ekipa Beograd-puta doneta je danas na sastanku u operativnom centru Uprave za vanredne situacije.

- Danas i tokom cele noći ostajemo u četvrtom stepenu angažovanja zbog daljeg pada temperature, koja će se u večernjim satima spustiti do minus 10 stepeni, ali i zbog velike količine vode na kolovozu - izjavio je gradonačelnik Beograda i komandant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali koji je predsedavao na današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastanku.

Ta odluka je doneta kako bi se očistile i sve ulice drugog prioriteta u Beogradu.

Na sastanku je napravljen presek stanja na beogradskim ulicama i utvrdjeni su dalji zadaci, a prisustvovali su čelnici svih nadležnih preduzeća i službi.

Gradonačelnik je istakao da Štab za vanredne situacije nastavlja sa zasedanjima, a sve nadležne gradske službe i preduzeća sa radom punim kapacitetom, sve dok se ne uspostavi potpuna stabilnost na putevima u gradu i sve ulice budu očišćene.

Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, a uveliko se radi na čišćenju ulica drugog prioriteta.

- Do jutra očekujemo u potpunosti čiste saobraćajnice - istakao je gradonačelnik.

Naredni sastanak Štaba za vanredne situacije zakazan je za dva dana, kada će se se sagledati situacija na trenu i razmotriti dalji koraci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Apel skupštinama stanara da obeleže mesta gde se pojavljuju ledenice

Izvor: Studio B, 19.Jan.2016

Sve ulice prvog prioriteta su čiste, nastavlja se čišćenje saobraćajnica drugog prioriteta, a zbog daljeg pada temperature, tokom celog današnjeg dana i noći ostajemo u četvrtom stepenu angažovanja, izjavio je direktor „Beokom servisa" Darko Glavaš...Prema njegovim rečima, tokom dana se...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.