Izvor: Danas, 20.Jan.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavezna zaštita od ledenica

S obzirom da se niske temperature nastavljaju i narednih dana, očekuje se pojava ledenica na spoljnim delovima zgrada. Iz "Beokom servisa” podsećaju sve skupštine stanara da adekvatno obeleže mesta gde se pojavljuju ledenice, da ih obezbede, kao i da one koje mogu uklone sami kako ne bi došlo do povređivanja.

-Apelujem na naše sugrađane da kao partneri grada u ovom poslu čišćenja snega i leda daju svoj doprinos jer samo zajedno možemo uspešno da završimo sve – >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << naglasio je direktor „Beokom servisa” Darko Glavaš.

On je podsetio da sa gradskih ulica danas sneg uklanja 2.205 radnika gradskih komunalnih preduzeća sa 272 vozila različitih tipova.

-Na terenu je kompletna mehanizacija "Gradske čistoće", "Zelenila" i "Parking servisa", a radi se bez prekida, u smenama od po 12 sati. Do sada je posuto 394 tone soli – istakao je Glavaš i dodao da je na ulicama je trenutno 1.277 vozila javnog gradskog prevoza, što je uobičajeno.

On je apelovao na vozače da budu oprezni u saobraćaju i prilagode brzinu vremenskim uslovima i stanju kolovoza, kao i da se ne blokiraju tramvajske šine i nepravilnim parkiranjem ne ometaju ekipe Zimske službe "Beograd-puta".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.