DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u radnicu, pa pokušao da se ubije

Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u radnicu, pa pokušao da se ubije

Dve osobe ranjene su danas nešto pre 18 sati u pucnjavi nedaleko od restorana brze hrane "Pinokio" i cvećare "Nena" u Karađorđevoj ulici u Zemunu.

- Dve osobe prevezene su u Urgentni centar na reanimaciju - potvrdili su iz Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o muškarcu i ženi. Prema jednoj verziji, muškarac je ušao u radnju i pucao u radnicu cvećare, koja mu je bivša devojka, a zatim je pokušao da se ubije.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pucao na ženu, pa na sebe u cvećari u centru Zemuna

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2018

U jednoj cvećari, u Karađorđevoj ulici u Zemunu, jedan muškarac je pucao na žensku osobu, a potom je pokušao da ubije sebe, nezvanično saznaje N1...Kako nezvanično saznajemo, obe osobe su prevezene u Urgentni centar na reanimaciju...Policijski uviđaj je u toku.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.