DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u devojku, pa pokušao da se ubije

Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u devojku, pa pokušao da se ubije

U cvećari "Nena" u Karađorđevoj ulici danas oko 18 sati je S. S. (42) hicima iz vatrenog oružja ranio u nogu radnicu M. M. (29), a potom je pucao sebo u glavu, saznaje "Blic".

- Dve osobe prevezene su u Urgentni centar na reanimaciju - rekli su iz Hitne pomoći.

Iz Urgentnog centra su potvrdili da su primljene dve osobe. U pitanju su muškarac i žena koji se trenutno nalaze na dijagnostici. Radnica cvećare nije životno ugrožena, a napadač je u kritičnom stanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prema prvim informacijama, pucnjavu su čuli radnici obližnje radnje "Pinokio" i pozvali su policiju, koja obavlja uviđaj.

Kako saznajemo na licu mesta, napadač i ranjena devojka živeli su u vanbračnoj zajednici, a navodno je on prema njoj i ranije bio nasilan i nedavno ju je i pretukao. Napadač je prema devojci večeras ispalio više hitaca, od kojih ju je jedan pogodio u nogu, a potom je, kada je čuo da dolazi policija, ispalio i jedan hitac sebi u slepoočnicu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pucao u ženu u cvećari u Zemunu, pa pokušao samoubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2018

Jedan muškarac pucao je večeras u devojku u cvećari u Zemunu, a zatim pokušao samoubistvo, saznaje agencija Beta...Nesreća se dogodila danas oko 18.00 u Karađorđevoj ulici...Prema nezvaničnim informacijama mladić je pucao svojoj bivšoj devojci u noge, a zatim pokušao samoubistvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.