Najnovije vesti
Vesti Beograd
DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u bivšu devojku, pa pokušao da se ubije

DRAMA U ZEMUNU Muškarac ušao u cvećaru, pucao u bivšu devojku, pa pokušao da se ubije

U cvećari "Nena" u Karađorđevoj ulici danas oko 18 sati je S. S. (42) hicima iz vatrenog oružja ranio u grudi i u nogu radnicu M. M. (29), a potom je pucao sebo u glavu, saznaje "Blic".

PUCNjAVA-2 01 foto S Krstic Foto: S. Krstić / RAS Srbija
PUCNjAVA-2 01 foto S Krstic

- Dve osobe prevezene su u Urgentni centar na reanimaciju - rečeno nam je u Hitnoj pomoći, a iz Urgentnog centra potvrdili su nam da su primljeni muškarac i žena. On se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, ima povredu glave i u teškom je stanju, dok je žena na operaciji i njeno stanje nije kritično.

Pucnjava se dogodila u cvećari "Nena"
Foto: S. Krstić / RAS Srbija
Pucnjava se dogodila u cvećari "Nena"

Napadač je prema devojci večeras ispalio više hitaca, od kojih ju je jedan pogodio u nogu, a potom je, kada je čuo da dolazi policija, ispalio i jedan hitac sebi u slepoočnicu, saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, devojka je nakon pucnjave smogla snage da sama izađe iz cvećare na ulicu, a radnici obližnje radnje "Pinokio" alarmirali su hitne službe.

Kako se nezvanično može čuti, povređena radnica zvala je i danas po podne policiju jer je S. S. došao kod nje na posao, a imao je zabranu prilaska. Njih dvoje su, prema pričama njenih kolega, danas razgovarali, nakon čega su u jednom trenutku ostali sami i tada je došlo do pucnjave.

Policija vrši uviđaj
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Policija vrši uviđaj

Kako se može čuti na licu mesta, napadač i ranjena devojka živeli su u vanbračnoj zajednici, a navodno je on prema njoj i ranije bio nasilan i nedavno ju je i pretukao, posle čega su se razišli.

Zaposleni u obližnjim radnjama pričaju da je M. M. pre desetak dana bila na bolovanju, a da su joj se i po povratku na posao videle modrice po telu. Napadač i cvećarka su se, kako pričaju njene kolege, razišli pre nekog vremena, ona se vratila kod roditelja u Kotež, a iz cvećare na Bežanijskoj kosi prešla je u cvećaru u Zemunu da ne bi bila u blizini nasilnika, pošto je on zaposlen u "Pogrebnim uslugama" i poslom je bio vezan za Novobežanijsko groblje.

Policija je obavila uviđaj.