Čović: Pratićemo zvanični stav Beograda u vezi sa proznanjem Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Pratićemo zvanični stav Beograda u vezi sa proznanjem Kosova

Predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je danas da će Bosna i Hercegovina pratiti zvanični stav Beograda u vezi sa priznanjem Kosova.

"Siguran sam u mudar način vođenja politike u Srbiji, ali nam ne trebaju izjave poput ove", rekao je Čović novinarima u Sarajevu, komentarišući izjave Bakira Izetbegovića koje je dao u intervjuu za Dojče vele.

On je dodao da će nastojati da se "spusti lopta", ističući da BiH mora imati dobre odnose sa susedima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << - Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom.

Čović je najavio zvaničnu posetu članova Predsedništva BiH Beogradu, na kojoj će biti govora o granici, izrazivši nadu da će u narednih 15-ak dana uspeti da usaglase sva pitanja i da će članovi Predsedništva BiH otići u Beograd s jedinstvenim stavom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.