Četiri osobe povređene u udesima i tuči

Izvor: Studio B, 17.Okt.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe povređene u udesima i tuči

Četiri osobe, među kojima jedno dvogodišnje dete povređene su sinoć i tokom noći u saobraćajnim nezgodama i tuči, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Detetu je lakše povređena glava u udesu na Brankovom mostu sinoć u 19.56, ali su roditelji nakon ukazane lekarske pomoći odbili da se dete vozi u zdravstvenu ustanovu, kazala je Macura.

Muškarac od 56 godina je uboden nožem u 00.48 u ulici Peđe Milosavljević i sa povredama leve nadlaktice, podlaktice >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i glave u predelu desne slepočnice zbrinut i prebačen u Urgentni centar.

Prema rečima portparolke, saobraćajna nezgoda dogodila se i u Resniku u 23.33 u ulici 13. oktobar, a povređeni je odbio da ide u zdravstvenu ustanovu. Udes je bio i u 00.40 u ulici Milentija Popovića ispred broja 26, a lakše je povređen muškarac od oko 30 godina i prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala tokom noći 103 puta od čega 27 na javnim mestima, a u poslednja 24 časa 184 puta, a 48 na jvnim mestima. Najviše su se javljali asmatičari, srčani bolesnici, alkoholisani i osobe sa visokim krvnim pritiskom, navela je Macura.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETIRI OSOBE POVREĐENE U UDESIMA I TUČI

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010

BEOGRAD - Četiri osobe, među kojima jedno dvogodišnje dete povređene su sinoć i tokom noći u saobraćajnim nezgodama i tuči, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Detetu je lakše povređena glava u udesu na Brankovom mostu sinoć u 19.56, ali su roditelji nakon ukazane lekarske pomoći...

Nastavak na Kurir...

Noćas 192 intervencije Hitne pomoći

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Okt.2010, 10:50

Hitna pomoć je noćas obavila 192 intervencije, od kojih 33 na javnom mestu, i tri osobe su povredjene u tri saobraćajna udesa, dok su dve povredjene u tuči, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura. U saobraćajnom udesu oko

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.