Brankov most ponovo otvoren za saobraćaj, ali NAROD IDE I PEŠKE

Izvor: Blic, 10.Okt.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brankov most ponovo otvoren za saobraćaj, ali NAROD IDE I PEŠKE

Saobraćaj od jutros funkcioniše usporeno zbog posete turskog predsednika Redžepa Erdogana, mnoge ulice se povremeno potpuno zatvaraju.

Brankov most, Brankova ulica, ceo potez ka Terazijama i Terazijski tunel bili su zatvoreni od 16.30 do 17.30 pa su se u okolnim saobraćajnicama stvorile ogromne gužve.

Popodmevni špic Beograd, Brankova ulica pic.twitter.com/r3UY2K4vo6

- Blokiran je bio potez od Palate Srbija do Terazija. Dakle nije se moglo preko Brankovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mosta, ali ni na Zeleni venac - kažu iz Beogradskog taksija.

Zbog ovih najnovijih promena u saobraćaju, koje su počele oko 16.30, mnogi Beograđani su se odlučivali da sa jedne na drugu stranu Save krenu - peške. Nažalost, to skoro pola sata nije dozvoljavala policija, pa je zatim ka Novom Beogradu krenula kolona od par stotina građana kao da je reč o nekakvom protestu!

Kolona sa visokom turskom delegacijom prešla je iz novog u stari deo Beograda, a zatim će se, kako je ranije najavljeno, uputiti do Kalemegdana. Zbog ove maršrute, izvesno je da će narednih sati uži centar grada biti poprilično blokiran.

Novi Beograd, SIV, sve blokirano... 😡 pic.twitter.com/0ejiWVvHvS

Zbog mera bezbednosti nije najavljeno kada će i koje ulice biti zatvarane povodom posete turskog predsednika, a koje rute bi trebalo da izbegavate i kojim je preporučljivije da se krećete pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.