Bolji uslovi za korisnike na pijaci „Blok 44

Izvor: Studio B, 19.Jun.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji uslovi za korisnike na pijaci „Blok 44"

JKP „Gradske pijace" ugovorilo je naučno-tehničku i poslovnu saradnju sa Mašinskim fakultetom u Beogradu, Centrom za termotehniku, čiji je cilj rešavanje problema zagrevanja prostora ispod nadstrešnica na beogradskim pijacama, saopšteno je iz tog gradskog

Rezultati istraživanja biće primenjeni na postojećim natkrivenim pijacama i u budućim glavnim projektima koji predviđaju natkrivanje pijačnih platoa.

- Vremenski uslovi su već takvi da je neophodno reagovati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << te je JKP „Gradske pijace" odlučilo da problem rešava fazno. Kako bi se poboljšali uslovi boravka na pijaci „Blok 44", „Gradske pijace" će u prvoj fazi, na predlog Centra za termotehniku, postaviti mreže preko nadstrešnice - rekao je vršilac dužnosti direktora JKP „Gradske pijace" Predrag Veinović.

Procena je da će mreže omogućiti lagodniji boravak zakupaca i kupaca na platou. U drugoj fazi planira se rashlađivanje celokupnog prostora ispod nadstrešnice.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.