Beogradski latino maraton: Žurka do zore na Trgu republike

Izvor: Blic, 16.Jun.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski latino maraton: Žurka do zore na Trgu republike

"Igrajmo u ritmu srca Beograda" slogan je 7. Beogradskog latino maratona koji će se održati u subotu 18. juna na Trgu republike od 16 sati.

Posetioci će imati priliku da se na besplatnim otvorenim latino radionicama upoznaju sa različitim latino plesovima koje će držati predstavnici plesnih škola iz Srbije, kao i da uživaju u juniorskim i seniorskim nastupima najatraktivnijih plesača iz Beograda, Srbije i regiona.

Nakon nastupa profesionalnih plesnih parova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslediće besplatni muzički koncert grupe Galija, a zatim i latino žurka koja će trajati do do ranih jutarnjih časova.

Ovogodišnji latino maraton okupiće najatraktivnije juniorske i seniorske plesne parove i predstavnike svih latino plesnih škola iz Beograda i Srbije. Na sceni će učestvovati preko 400 plesača i izvođača što je rekordan broj do sada.

Poseban akcenat je stavljen na plesni program za decu, koji se ove godine realizuje prvi put.

Beogradski latino maraton predstavlja kulminaciju svih plesnih večeri, radionica i festivala koje tokom godine održavaju plesna udruženja, klubovi i škole posvećene promociji latino plesova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.