Beograd: Četvoro povređeno u tri saobraćajne nezgode

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Četvoro povređeno u tri saobraćajne nezgode

Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nezgode koje su se tokom protekle noći dogodile u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19:05 sati na putu za Crvenku u Borči, lakše je pvoređen 23-godišnji mučkarac i prevezen u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda dogodila se i na autoputu kod Centra Sava u smeru ka Nišu u 19:20 sati, nakon čega su pozivaoci rekli da je povređeno dete, ali pedijatrijska ekipa nije zatekla nikog na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mesta jer je dete prevezeno privatnim vozilom.

U 23:13 sati u Karađorđevoj ulici u Zemunu lakše su povređena dva muškarca, starosti 65 i 58 godina, nakon čega su prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 128 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a tokom noći su se od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali asmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 157 intervencija Hitne pomoći od kojih 43 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.