Beograd: Dva udesa, četvoro povređeno

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Dva udesa, četvoro povređeno

U dve saobraćajne nezgode koje su se noćas dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac (28) povređen je u Bulevaru Arsenija Čarnojevića sinoć oko 22 sata, dok su dva muškarca (28 i 36) i žena (28) poveređeni u udesu u Ulici Patrisa Lumumbe u naselju Karaburma, rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima ekipe Hitne pomoći tokom noći su imale 112 intervencija, od toga 17 na javnom mestu, a javljali su se svi hronični bolesnici.

Danas su dežurne ustanove KBC Bežanijska kosa, Zvezdara, Tiršova, Institut za ortopediju Banjica, Očna klnika, rekla je Macura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.