BRITANKA NA FEJSU NAPISALA BIVŠEM MUŽU DA JE IDIOT, PA JOJ SADA PRETI ZATVOR: Uvredila i njegovu novu suprugu, pa žestoko zažalila!

Izvor: Kurir, 08.Apr.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANKA NA FEJSU NAPISALA BIVŠEM MUŽU DA JE IDIOT, PA JOJ SADA PRETI ZATVOR: Uvredila i njegovu novu suprugu, pa žestoko zažalila!

Britanka Lale Šaraveš (55) mogla mogla bi da završi iza rešetaka u Dubaiju jer je na Fejsbuku 2016. godine komentarisala novu ženu svog bivšeg muža.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Nadam se da ćeš umreti, jer si me ostavio zbog ovog konja": Čovek stvarno umro, njoj preti zatvor

Izvor: B92, 08.Apr.2019

Britanki Lale Šahraveš u Dubaiju preti zatvorska kazna od čak dve godine zbog vređanja nove supruge njenog bivšeg muža na Fejsbuku...Pre dve godine, nakon što se Šahraveš razvela od supruga s kojim je u braku bila 18 godina, na Fejsbuku je komentarisala sliku bivšeg muža i njegove nove izabranice...Napisala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.