BEOGRADSKI HEROJ: Spasio dete zadržavši banderu koja je padala i sam zadobio povrede!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKI HEROJ: Spasio dete zadržavši banderu koja je padala i sam zadobio povrede!

Na ulazu u OŠ"Jelena Ćetković" na Zvezdari nešto oko podneva pala je bandera pod naponom na ulici, povredivši muškarca M.G. koji je zadržao skalameriju da ne padne na dete!

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković" kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete.

- Čovek je čekao dete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Okrenuo se i video kako će bandera da padne, a iza njega je bilo dete. Verujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povredila - priča vlasnica automobila Dragica Docić, koji je gore prošao. Zadnja strana automobila bila je potpuno razlupana, prenosi "Blic".

Na terenu su trenutno majstori koji uklanjanju banderu. Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a videli su se tragovi rđe na donjem delu, zbog čega se, najverovatnije i dogodila nezgoda.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERMEN: Uhvatio banderu da ne padne na dete

Izvor: Mondo, 23.Sep.2016

Na ulazu u Oosnovnu školu "Jelena Ćetković" na Zvezdari u Beogradu oko podne je pala bandera pod naponom na ulici i povredila muškarca M.G. koji je zadržao konstrukciju da ne padne na dete...Foto: MONDO Sivački Goran..Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike Osnovne...

Nastavak na Mondo...

BEOGRADSKI HEROJ Spasio dete zadrzavsi banderu koja je padala i sam zadobio povrede

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2016

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković" kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete..Na ulazu u OŠ”Jelena Ćetković” na Zvezdari nešto oko podneva...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.