SUPERMEN: Uhvatio banderu da ne padne na dete

Izvor: Mondo, 23.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERMEN: Uhvatio banderu da ne padne na dete

Na ulazu u Oosnovnu školu "Jelena Ćetković" na Zvezdari u Beogradu oko podne je pala bandera pod naponom na ulici i povredila muškarca M.G. koji je zadržao konstrukciju da ne padne na dete.

Foto: MONDO Sivački Goran

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike Osnovne škole "Jelena Ćetković" kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Informer".

"Čovek je čekao dete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. Okrenuo se i video kako će bandera da padne, a iza njega je bilo dete. Verujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povredila", kaže Dragica Docić, vlasnica oštećenog automobila.

Zadnja strana automobila bila je potpuno razlupana.

Na terenu su majstori koji uklanjanju banderu.

Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a videli su se tragovi rđe na donjem delu, zbog čega se, najverovatnije i dogodila nezgoda, javlja "Informer".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.