SUPERMEN: Uhvatio banderu da ne padne na dete

Izvor: Mondo, 23.Sep.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERMEN: Uhvatio banderu da ne padne na dete

Jedan muškarac je povređen dok je spasavao dete od pale bandere u školskom dvorištu na Zvezdari u Beogradu.

Foto: MONDO Sivački Goran

Na ulazu u OŠ "Jelena Ćetković" na beogradskoj Zvezdari oko podneva pala je bandera pod naponom na ulici, povredivši muškarca M.G. koji je zadržao konstrukciju da ne padne na dete, javlja tabloid "Informer".

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković" kada su videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete.

"Čovek je čekao dete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. Okrenuo se i video kako će bandera da padne, a iza njega je bilo dete. Verujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povredila", priča Dragica Docić, vlasnica u incidentu potpuno razlupanog automobila

Na terenu su trenutno majstori koji uklanjanju banderu. Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a videli su se tragovi rđe na donjem delu, zbog čega se, najverovatnije i dogodila nezgoda, javljaju novine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.