AMSS: Pojačan saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Saobraćaj na autoputevima i glavnim državnim putevima u Srbiji pojačanog je intenziteta a najopterećnije deonice su obilaznica oko Beograda i izlaz iz glavnog grada na Ibarsku magistralu u pravcu ka Ljigu, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Putnička vozila koja iz Srbije izlaze preko graničnog prelaza Gradina sa Bugarskom čekaju oko 90 minuta dok na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja od 30 minuta.

Na teretnim terminalima prelaza Horgoš sa Mađarskom kamioni čekaju oko dva časa a na prelazu Batrovci sa Hrvatskom oko sat vremena.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Putevi prohodni uprkos pojačanom saobraćaju

Izvor: Blic, 12.Jul.2018

U Srbiji je pojačan saobraćaj na autoputevima i glavnim državnim putevima, na kojima je trenutno dobra prohodnost, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Kako se navodi, najopterećenija je obilaznica oko Beograda, izlaz iz Beograda na ibarskoj magistrali ka Ljigu, na kojoj trenutno nema posebnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.